Wat zijn de eenvoudigste manieren om al je Facebook-foto's te downloaden?

 Het is gemakkelijk om een enkele foto op Facebook te downloaden, toch?

Maar wat als u alle geüploade foto's op uw pc wilt hebben? Ik wed dat je niet over de afbeelding wilt zweven, klik op Opties en selecteer Downloaden voor elke afzonderlijke afbeelding. Het is een vermoeiend proces en kost veel tijd!

Daarom heb ik besloten dit artikel op te stellen, om een paar coole trucs te delen voor het downloaden van Facebook-foto's en -video's met een enkele klik. Het zal u in de toekomst helpen wanneer u het Facebook-account wilt deactiveren of verwijderen en de digitale herinneringen op een veilige plaats wilt bewaren.

Er zijn veel manieren om in contact te komen met onze klantenservice. Om ons te bellen, hoeft u alleen maar ons gratis Facebook ondersteuning nummer te bellen voor een onmiddellijke oplossing van onze leidinggevenden.

1.     Alle gegevens downloaden via Instellingen

De snelste manier om een back-up van al uw Facebook -gegevens te maken, is door de functie Alle gegevens te gebruiken . Om te leren hoe u het kunt volgen, logt u in op uw account -> open Instellingen -> klik onderaan op Download een kopie en volg alle instructies op het scherm. Door deze procedure te volgen, krijgt u binnen enkele minuten een kopie van de archieven.

Een ding om op te merken met deze procedure is dat de kwaliteit van geëxporteerde bestanden niet vergelijkbaar is met de oorspronkelijk geüploade bestanden. Een ander nadeel is dat je niet kunt aangeven welke foto of welk album je wilt downloaden.

2.     Maak IFTTT-recepten om een back-up te maken

Onze Facebook-klantenservice heeft de IFTTT-truc (If This Then That) uitgevonden. Het is een webgebaseerde service waarin je meerdere apps kunt verbinden met methoden (Recepten). Er zijn twee soorten recepten, het ene is het IF-recept en het andere is het DO-recept.

Om de foto's te downloaden, klik op IF Recept -> Selecteer Facebook onder Dit -> Markeer een andere app - zoals Dropbox of Drive, waar je de nieuwe bestanden wilt bewaren onder Die optie -> Klik op Recept maken en je bent helemaal klaar! Je kunt contact opnemen met onze Facebook-klantenondersteuning als deze truc niet werkt!

3.     Gebruik O-Drive om te synchroniseren en te beheren

O-Drive is een alles-in-één map voor het synchroniseren van allerlei bestanden die je online gebruikt. Om ermee aan de slag te gaan, moet je je aanmelden voor de diensten via Facebook. Vrijwel onmiddellijk vindt u een map die is gewijd aan alle Facebook-foto's. Vanaf hier kunt u elke foto downloaden of de app installeren om alle foto's met één klik te synchroniseren.

Hoe contact opnemen met de technische dienst van Facebook voor hulp?

Als u twijfels heeft met betrekking tot het bovenstaande probleem, kunt u direct contact met ons opnemen via e-mail, bellen facebook of live chat-ondersteuning. Onze Facebook technische ondersteuning zal het probleem onderzoeken en u zo snel mogelijk een betrouwbare oplossing bieden!

Comments

Popular posts from this blog

Hoe een Facebook-account beveiligen en privacy beheren?

Een Facebook-bedrijfspagina maken in 7 eenvoudige stappen

WAAROM WORDEN MIJN FACEBOOK-FOTO'S NIET VERWIJDERD?