Hoe een Facebook-account beveiligen en privacy beheren?

 Facebook is de beste site voor het delen van sociale media over de hele wereld. U kunt eenvoudig verbinding maken met uw vrienden via Facebook en u kunt ook uw foto's en video's met hen delen. Als je een nieuwe gebruiker van Facebook bent en je wilt je Facebook-account beveiligen en je privacy beheren, dan zal deze blog je zeker helpen om je Facebook-account te beheren. Als je ook met andere Facebook-gerelateerde problemen wordt geconfronteerd, neem dan gerust

contact op met onze Facebook-klantenservice in Nederland voor een onmiddellijke oplossing.

Hoe de Facebook-privacy beheren?

U moet de onderstaande stappen volgen om de privacy van Facebook te beheren:Eerst moet u de pijl-omlaag in de rechterbovenhoek kiezen en daarna moet u de optie "Instellingen en privacy" kiezen in de vervolgkeuzelijst. 

  1. En als je de Facebook-applicatie op je telefoon gebruikt, moet je het menupictogram in de menubalk kiezen, daarna moet je door de lijst scrollen en de optie "Instellingen & Privacy" selecteren.
  2. Nu moet je de optie "Twee-factorenauthenticatie gebruiken" rechtsonder in het gedeelte "Accountbeveiliging" kiezen om de tweefactorauthenticatie in je Facebook-account in te stellen. Daarna kunt u in het gedeelte 'Privacy' eenvoudig de beschikbare instellingen bekijken, inclusief opties om de zichtbaarheid van uw activiteit in te stellen en hoe mensen u vinden of contact met u opnemen. Daarna moet u de optie "Meer privacy-instellingen weergeven" kiezen om de volledige lijst met instellingen en bedieningselementen te zien.
  3. Uiteindelijk moet je in de Facebook-applicatie "Instellingen" kiezen en vervolgens op een van de opties onder het gedeelte "Beveiliging" klikken om je account te beveiligen. En als u enkele wijzigingen in de "Privacy" wilt aanbrengen, moet u hetzelfde doen als de sectie "Beveiliging" om de privacy of zichtbaarheid van bepaalde informatie te wijzigen.

OPMERKING: als je privacygevoelig een statusupdate op je Facebook wilt plaatsen, moet je het vervolgkeuzemenu net onder je naam kiezen om te kiezen wie je bericht kan bekijken. Maar als u niet wilt dat het met het publiek wordt gedeeld, moet u om veiligheidsredenen "Vrienden, Vrienden behalve, Alleen ik" of de Aangepaste vriendenlijst kiezen.

Als u uw Facebook-account wilt beveiligen en privacy wilt beheren, moet u de gegeven procedure stap voor stap volgen. En als u nog steeds niet in staat bent om uw privacy te beheren en andere problemen in uw Facebook-account aan te pakken, kunt u contact opnemen met ons technische ondersteuningsteam van Facebook voor een passende oplossing.

We bieden ook Amazon-services

Comments

Popular posts from this blog

Een Facebook-bedrijfspagina maken in 7 eenvoudige stappen

WAAROM WORDEN MIJN FACEBOOK-FOTO'S NIET VERWIJDERD?